Sunday, January 24, 2010

Tästä blogista suomeksi

Tervetuloa! Tässä blogissa kirjoitamme matkastamme Perussa keväällä 2010. Aiomme kirjoittaa kolmella kielellä: espanjaksi, englanniksi ja suomeksi. Kaikki tekstit eivät kuitenkaan tule kaikilla kielillä vaan valitsemme joka kerta sen kielen, joka tuntuu sopivimmalta yleisön ja aiheen puolesta.

Varsinaisten blogimerkintöjen lisäksi lähetämme Twitterin kautta lyhyempiä viestejä, jotka näkyvät myös tällä sivulla (oikeassa sivupalkissa otsikon "Breaking News" alla :-). Jos siltä tuntuu, voit mieluusti jättää kommentteja projektistamme tai matkastamme. Kommentteja voi kirjoittaa jokaisen blogimerkinnän jälkeen.

4 comments:

 1. Hei, kiva kuulla, että olette selvinneet ehjin nahoin perille. Toivottavasti kaikki menee jatkossakin hyvin ja ehditte jossain välissä myös myös blogata - niin matkasta kuin OLPC-kokemuksistakin :)

  ReplyDelete
 2. Hei D-K! Tässä parhaillaan istun Escuelabin terassilla Liman keskustassa ja luonnostelen Kaisan OLPC:llä juttua New Yorkin OLPC-tapaamisista, malttia malttia :-)

  ReplyDelete
 3. Moi, löysinpäs kuin löysinkin teidän bloginne.. :)

  Luin lehdestä juttua siitä kuinka Macchu Picchulla on paljon turisteja loukossa rankkasateiden yms. vuoksi, mutta toivottavasti teillä on kuitenkin kaikki kunnossa. Terveisiä paukkupakkasista! ;)

  ReplyDelete
 4. Moi Mia!

  Pahoittelut, etten ole ehtinyt lähettää vielä varsinaista ilmoitusta blogiosoitteesta! Pian saadaan toivottavasti myös sisältöä blogiin...

  Me ollaan yhä Limassa, joten rankkasateista ei ole huolta (siis täällä ei ole satanut pisaraakaan - paitsi maalia saimme tänään niskaamme supermarketin julkisivutyömaalta !-o). Kaikki ok, vaikka järjestettäviä asioita onkin vielä paljon.

  ReplyDelete